Kattoremontti

Vesikatto on jokaisen rakennuksen tärkein elementti – katto suojaa talon rakenteet säärasituksilta ja pitää lämmön sisällä. Laadukas ammattilaisen tekemä kattoremontti nostaa talosi arvoa ja suojaa sateelta, tuoden viimeistellyn ilmeen rakennukselle kuin rakennukselle. Olipa materiaalina kattotiili tai kattopelti, teemme kattoremontit Kuopion ja koko Pohjois-Savon alueella.

Kattoremontti

Emme lupaa kattoremonttia ”yhdessä” tai ”kahdessa” päivässä, lupaamme huolella tehdyn katon sovittujen aikataulujen puitteessa. Lupaamme vesikaton joka kestää tuulet ja tuiskut, myrskyt ja helteet. Kattoremontti on muutakin kuin nopeasti uutta peltiä vanhan päälle, kattoremontin yhteydessä tarkastamme eristystarpeet, kantavat rakenteet sekä varmistamme että laho tai homevauriot korjataan asianmukaisesti! Kattoremontin yhteydessä on hyvä myös uusia tai lisätä kattoturvatuotteita, esimerkiksi lumiesteitä tai kulkusiltoja. Jokeripelliltä saat kattotyön yhteydessä kaikki katon varusteet kerralla.

Kattopesu ja katonmaalaus.

Niin pelti-, tiili- kuin esimerkiksi mineriittikatot kaipaavat säännöllistä puhdistusta, joka ylläpitää niiden kestävyyttä. Ilman katon pesua katoille ja ränneihin kerääntyvät pudonneet lehdet ja roskat keräävät katolle kosteutta ja saattavat pahimmillaan johtaa kosteusvaurioon. Myös esimerkiksi tiilikatot voivat sammaloitua ilman säännöllistä pesua ja suoja-ainekäsittelyä.

Teemme pesuja, maalauksia, pinnoituksia ja suoja-ainekäsittelyjä kaikille kattopinnoille. Pidennä kattosi käyttöikää ja kutsu meidät puhdistamaan kattosi.